top of page

E l ä m ä k e r t a 

Emmanuel Duperrey syntyi Ranskassa vuonna 1972. Hän aloitti urkujensoitto-opinnot Marie-Louise Langlaisin johdolla National de Région de Paris konservatoriossa vuonna 1990, ja hänet palkittiin kultaisella mitalilla vuonna 1994.

 

Samana vuonna hän sai myös Diplome de Virtuositen pariisilaisesta Schola Cantorumesta (Marie-Louise Langlaisin studio) sekä myös Diplome de Virtuositen Marcel Dupré kilpailussa Chartresissa.

Jatko-opinnoissa Michelle Leclerkin johdolla Valenciennes konservatoriossa hän saavutti Diplome de Perfectionnementin vuonna 1995.

UFAM ensimmäisen palkinnon voittajana hän opiskeli harmoniaa ja improvisaatiota Francoise Levéchin johdolla Schola Cantorumessa.

Emmanuel Duperrey organiste orgue

Vuosina 1997-1999 hän jatkoi opintojaan Eric Lebrunin johdolla National de Region de Saint-Maurin konservatoriossa.

 

Toimiessaan urkurina Notre Dame de l`Espérancessa Villemonblessa, Herra Duperrey esitti samanaikaisesti kappaleitaan Ranskassa, Saksassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa.

 

Hän on luonut useita urkusovituksia, muunmuassa Paul Dukasin The Sorcerer`s Apprentisen, mikä on tallennettu hänen Histoire d`orgue CD-levylle. Herra Duperrey on myös sovittanut Toccata on the 65th Psalmin jonka on esittänyt hollantilainen urkuri Klaas Jan Mulder.

bottom of page